DEW | Dutch Erotic World

SEO

Search Engine Optimization:
Zoekmachines indexeren webpaginas geautomatiseerd door middel van robots/ spiders. Dit zijn programmas die webpaginas downloaden en vervolgens nuttige informatie verzamelen van de pagina, zoals woorden en verwijzingen. De links worden weer aan de spider als input gegeven om weer gedownload te worden. De gevonden woorden worden opgeslagen in een gigantische database.seo

De zoekmachines werken met verschillende technieken. Oorspronkelijk werkten de zoekmachines met de door de webmasters zelf opgegeven zoektermen (keywords), maar daar werd veel misbruik van gemaakt doordat de webmasters keywords gingen gebruiken die veel publiek trokken, maar geen verband hielden met de inhoud van de pagina, zoals het woord seks.

Daarom werden diverse andere alternatieve technieken ontwikkeld. Zo werkt onder andere Google met de populariteit van de websites: het aantal malen dat een website op andere websites wordt vermeld. Op de websites van de zoekmachines is meestal wel informatie te vinden over hoe ze werken, al zijn constante verandering van aanpak de regel.

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor de optimalisatie van uw website en de vindbaarheid door zoekmachines. Onderstaand vindt u de door ons aangeboden pakketten. Voor op maat gemaakte oplossingen verzoeken ons te mailen met uw specifieke wensen.

Enkele voorbeelden van onze diensten:

Standaard html/ php hoofdpagina

Volledige CMS site (joomla/ drupal, etc.)

Alle pagina's van een html/ php site

Toevoegen aan diverse zoekmachines

Facebook account aanmaken en linken

Twitter account aanmaken en linken

De Addthis social networkbutton implementeren

Linkedin account aanmaken en linken

Robot aansturingsbestand maken/ aanpassen

Htacces bestand maken/ aanpassen

Google mogelijkheden aanreiken of aanmaken

CSS en Html controleren op fouten of vertragingen

Externe aanmeldingen zoeken of realiseren